top of page
N.C.

N.C.

Ik ben zelf alles behalve een rustige ziel en heb nu en dan een fysieke (sportieve) uitlaatklep nodig.

In het huidig corona tijdperk zocht ik dan ook naar alternatieven om te onthaasten en de stressknop om te draaien, wat anders meestal wel lukt met sporten. ..

Met enig scepticisme besloot ik een compleet andere invalshoek te proberen: yoga.

In tegenstelling tot een handvol eerdere yoga lessen, was deze sessie volledig solo.

Ineke kwam bij me thuis langs, voor anderhalf uur letterlijk “me-time”. Erg praktisch, gezien ik door m’n job weinig regelmaat heb...

Na een verkennend gesprek over mijn behoeftes en verwachtingen, kreeg ik uitleg over wat yoga voor mij persoonlijk zou kunnen betekenen en hoe dit ook een verschil kan maken in het dagdagelijks leven en werken.

De oefeningen volgden mijn ritme, niet andersom, met als leidraad ademhaling en m’n eigen lichamelijke gewaarwording.

Ineke zelf ademt yoga, wat me doorheen de sessie ook een gevoel van vertrouwen en houvast gaf.

Gezien ik eigenlijk zonder verwachtingen gestart ben, was ik dan ook aangenaam verrast door de ervaren rust en ontspanning

Bepaalde houdingen lagen mij beter dan andere en dat werd achteraf ook besproken.

Zoals veel “zittende werknemers” heb ik zelf  regelmatig rugklachten, zelfs s ’nachts.

Toeval of niet, maar daags na de sessie heb ik die, voor eventjes toch, kunnen vergeten.

Het bijzondere van dit concept is dat je een soort “therapie op maat” krijgt, met bijkomend advies om thuis verder te oefenen.

Ik kan het iedereen warm aanbevelen!

S.D.P.

S.d.P.

Jaren had ik rugklachten. Op een dag tijdens een controlebezoek kreeg ik de mededeling dat een operatie noodzakelijk was.

 

Na de operatie volgde er een revalidatie. Jaren chronische pijn gehad en nu terug een leven met minder pijn.  Toch verkrampte mijn lichaam steeds bij bepaalde bewegingen. Zowel mentaal als fysiek was er werk aan de winkel.

 

Ik leerde yoga met Ineke kennen via een collega. Voor de operatie deed ik twee sessies. Yoga was nieuw voor mij. Ik was onder de indruk wat een sessie doet met je hoofd en lichaam. Ineke heeft heel wat achtergrond aangezien ze ergotherapeute is. Ze geeft ook tips bij de houdingen. Als rugpatiënt geeft dit een gevoel van rust.

 

Tijdens de personal coaching luister Ineke naar je verhaal en krijg je oefeningen op maat.  Je werkt zowel aan het fysieke als mentale. Ik leer ook omgaan met stress en krijg tips van Ineke om dit ook toe te passen in het dagelijks leven. Ineke is een rustige, zelfzekere coach met heel wat kennis.

 

Na elke sessie ga ik naar huis met een gevoel van rust en krijg ik terug energie.

 

Een echte aanrader!

A. V. d. B.

Ik leerde Ineke kennen door haar groepslessen yoga. Haar lesstijl ligt me heel goed. Ineke heeft een rustige en aangename stem die je doorheen de les gidst. Ze heeft aandacht voor iedereen en corrigeert indien nodig, maar op een positieve manier. Elke les kwam ik volledig ontspannen thuis. Helaas kwam Covid 19 op de proppen en moesten de lessen stilgelegd worden. 

 

Zoals vaak gebeurt, brengen negatieve dingen ook positieve dingen met zich mee. Ineke besliste om ook yogalessen op maat te starten. Ze luisterde naar mijn verhaal, mijn noden en fysieke klachten en bood me dan een reeks oefeningen aan om hierop in te werken. Deugddoend! Een aanrader dus! Ineke stuurde de oefeningen ook door zodat ik ze thuis kan verder zetten.

A.V.D.B
logo-personal-yoga-body.png
bottom of page